OM OSS

Huvudhörnan öppnade 1987 på Östra Torggatan 3. Salongen flyttade 1993 till Gallerian 15-huset. 2008 flyttade salongen tillbaka till Östra Torggatan fast på andra sidan gatan, där den idag ligger i ett av Karlstads vackraste hus.
ANN LUNDIN
Är född och uppvuxen i Norrtälje. Ann genomförde sin frisörutbildning 1975-1978 i Stockholm och vid sidan av studierna jobbade hon hos Björn Axén. Efter avslutade studier med gesällbrev och silvermedalj fick Ann erbjudande om en fast anställning hos Björn Axén. Tiden hos Axén beskriver hon som fantastisk och spännande. Där fick hon bland annat var med på hårvisningar och shower i Sverige och utomlands, flera bröllop, galafester och kungligheter.
Ann har även jobbat på Wella och Goldwell som tekniker, där hon fick resa runt i Sverige och Norge för att utbilda frisörer, främst i färg.
1982 gick flytten till Värmland och Forshaga. Här öppnade hon sin första salong i sitt hus och många av kunderna klipper hon fortfarande.
Mellan 1982-1987 jobbade Ann både i Forshaga, Stockholm och på salong Kam&Sax i Karlstad.
Sen 1987 har Ann ägt och drivit salong huvudhörnan i Karlstad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>